Microgreens to the people

PachaGreens is een professionele kweker van microgroenten. We kweken al onze microgroenten startende van biologische zaden en op hennepvezel als substraat. Na lang geteeld te hebben op aarde zijn we overgestapt op een teelt op hennepvezel. Hennep is een zeer ecologisch te groeien plant en bovendien zijn de vezels eenvoudig te composteren.

Wat ooit begon als een hobby en zoektocht naar vers en krachtig voedsel heeft zich in een korte tijd ontkiemt van TarweGrasBoer tot PachaGreens.

Als permaculturist is Tom altijd gefascineerd geweest door kiemen en vond het een wonder hoe een zaadje door enkel de natuurelementen in korte tijd kan uitgroeien tot een zeer voedzaam plantje.

Pacha is kort voor PachaMama ofwel moeder aarde. Onze motivatie is dan ook, naast gezonde eerlijke voeding aanbieden, duurzaamheid en het herbebossen van onze aarde.

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe producten en zullen ons assortiment zeker nog uitbreiden. Bekijk zeker onze microgroenten pagina voor ons volledige assortiment. Neem zeker contact met ons op indien u nog vragen had.

 

to top button
Close